10.02.2007
Sulle
32, Tallinn, Estonia

Sulle kes sa kaugel .. Hea lugu ütleks. Aga mitte piisavalt. Isegi mitte see, ega ükski muu lugu, ei suuda kirjeldada seda, mida sa minuga teinud oled. Ma olen vist ainus elusolend, kes just praegusel hetkel ennast nii tunneb, ainus kes on sellises olukorras. Mu rinnus ei tuksle enam tavapärane süda, vaid süda mis on täis armastust, unistusi, ootusi. Seda tunnet ei saa defineerida, nagu ma juba ütlesin.
Kunagi ma tahtsin, et mul oleks keegi, kellega naerda, nutta, jalutada. Ja nüüd oled mul sina. Inimene kellga ma saan neid asju teha ja palju muudki.
Miks istun ma siin? Miks ei ole ma koos sinuga? Just sellise lihtsa asjapärast, nagu igatsusetekkimiseaeg. Ma ei tea kas selline asi on päriselt olemas või mitte, aga minu peas see eksisteerib. Ma lihtsalt ei suuda oma mõtteid sinult ära saada. Päevast päeva, minutist minutisse, sekundist sekundisse! On see normaalne? Armunud inimese kohta vist küll.
Mul oleks nii palju tundeid, mida kirja panna, aga selleks ma peaksin mustmiljon uut sõna välja mõtlema, mis tähendaks armastuse väljendamist. Aga sinu meeleheaks ma võin üritada mõelda kolm sõna. Tahad? Olgu.
Nimmunämmu.
Sussupussu.
Punukunu.
Kuna sa tead milline mu mõttemaailm

9 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes