greete12's blog

greete12
32, Tallinn, Estonia

15.12.2009

Teil päkad käivad juba:D


1.L6petan suitsetamise.

Suitsetamine on kallis l6bu...
Ja kui palju paraneks enesetunne,n2onahk,kyyned,juuksed....
 
2.Veedan rohkem aega pere ja l2hetastega.

Tegelikult on see populaarsem uusaasta lubadus>D
Aga alati tuleb j6uludeaeg meelde,et oi kui v2he me aega oleme pyhendunud oma perekonnale ja l2hedastele inimestele.

3.Hakkan rohkem liha s66ma.

Ega paha ei tee v2ike kana!
Ega eluaeg saa liha v2ltida ja ainult kala peal elada>D

4.6pin midagi uut.

L2hen 6pin veidi Rootsi keelt juurde ja ega sellest lollimaks j22.Targemaks saab.
Milleks meile venekeel kui me seda ei kasuta.Las venelased 6pivad ennem eesti keele 2ra siis hakkan mina venekeelt rohkem 6ppima>D

5.Aitan endast n6rgemaid.

mix ei v6ik panna kasv6i v2ike panus koerte varjupaikadele.
okey olen seda teinud aga ma tunnen et v6ik sellele rohkem panust panna.

6.Hakkan korralikumalt koolis k2ima.

ega me 6pi teistele vaid iseendale.
ja v2ga paha kui koolitee j22b pooleli!

7.Hakkan suhtlema rohkem vanade s6pradega.

mix neid unustada!
Nendega rohkem m2lestusi ja halenaljakaid seiku!
Las uued tuttavad saavad sellest aru...




Nagu rohkem pole lubadusi!
aga see pisukegi peaks nagu aitama!>D


10.02.2007

Kes sa oled? Ma ei tea seda. Ma pole kindel, kas tahangi. Sa oled praegu siin ja mulle piisab sellest. Ma tean - sa pole nukk, kellega mängida, sul on tunded nagu minulgi. Ma ei taha sulle haiget teha, sest sa oled parim siin ilmas. Ometi tekitan su hinge valusad haavad ning kisun nad üha uuesti ja uuesti lahti. See teeb mulle rohkem haiget, kui sulle, kuid ma ei saa seda muuta, isegi siis, kui see oleks mu suurim soov. Ma ei suuda mõista, miks oled veel mu kõrval. Miks sa ei põgene siit? Sa oled liiga hea mu jaoks. Mu eesmärk pole sind kinni hoida. Ma luban sul lennata ära, kuid sa jääd. See on viga. Tahtmatult ma purustan su ning jäävad vaid varemed. Varemed, mis seisavad õnnetult keset pimedust. Pimedus - see olen mina. Ma olen su muutnud endataoliseks - kibestunud tühine isiksus, kes hävitab teiste elusid, purustab südameid ja mürgitab hinge. Ma ei tahtnud seda teha. Miks sa ei lennanud, kui sul veel võimalus oli?! Nüüd on su tiivad murtud ja sa lesid üksinda keset tsivilisatsiooni, kuid keegi ei aita sind. Miks on inimesed nii õelad? Ei, siiski tuleb keegi, korjab su üles ja ravib sind. Ta kiindub sinusse, kuid sa teed talle vaid haiget, nii nagu tegin mina sulle. Varsti on ka tema tiivad murtu


10.02.2007

Sulle kes sa kaugel .. Hea lugu ütleks. Aga mitte piisavalt. Isegi mitte see, ega ükski muu lugu, ei suuda kirjeldada seda, mida sa minuga teinud oled. Ma olen vist ainus elusolend, kes just praegusel hetkel ennast nii tunneb, ainus kes on sellises olukorras. Mu rinnus ei tuksle enam tavapärane süda, vaid süda mis on täis armastust, unistusi, ootusi. Seda tunnet ei saa defineerida, nagu ma juba ütlesin.
Kunagi ma tahtsin, et mul oleks keegi, kellega naerda, nutta, jalutada. Ja nüüd oled mul sina. Inimene kellga ma saan neid asju teha ja palju muudki.
Miks istun ma siin? Miks ei ole ma koos sinuga? Just sellise lihtsa asjapärast, nagu igatsusetekkimiseaeg. Ma ei tea kas selline asi on päriselt olemas või mitte, aga minu peas see eksisteerib. Ma lihtsalt ei suuda oma mõtteid sinult ära saada. Päevast päeva, minutist minutisse, sekundist sekundisse! On see normaalne? Armunud inimese kohta vist küll.
Mul oleks nii palju tundeid, mida kirja panna, aga selleks ma peaksin mustmiljon uut sõna välja mõtlema, mis tähendaks armastuse väljendamist. Aga sinu meeleheaks ma võin üritada mõelda kolm sõna. Tahad? Olgu.
Nimmunämmu.
Sussupussu.
Punukunu.
Kuna sa tead milline mu mõttemaailm


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes