Tee Õnneni . # 11 .
27, Tallinn, Estonia

tttsau , ^,^ .

lõpuks mõtlesin ka edasi jätkata , ( ; .

Värsket lugemist ! : d .

Ja ma jätsin ta sinna mõtlema . Ma kuulsin kuidas ta seal klõbistas & rääkis ka teloga . Siis aga hiljem ta tuli mu toast välja mind otsima . Ma olin suures toas , vanemad olid jällegi ära . Ja ta tuli minu juurde , istus ja ütles oma vastuse ..... ja ta alustas oma juttu nii : ,,Mellu , sa oled mu südames alati olnud ja oled ka nüüd igavesti.. ja miski ei muuda seda. Kuid , ma pean järgi mõtlema , sest Jana oli ka mulle üks olulisemaid inimesi. `` . ma tahtsin nutma hakata .. aga ma õnneks suutsin pisaraid tagasi hoida. Ma lihtsalt nähvasin talle : ,,Olgu , ole oma Janakesega siis ja UNUSTA MIND ÄRA lõplikult . `` . Ja ma kadusin jooksujalu üles oma tuppa . Kris , jooksis mulle aga järgi . Hakkas siis põhjendama : ,,palun mellu , sa pead mõistma et mul on seda otsust raske teha. `` . Ma panin padja kõrvade peale ja nuuksusin vaikselt .

Hiljem , ma sain aru et ta oli läinud . Tulin siis toast välja ja nägin et vanemad on kodus. Kui ma aga alla trepist läksin , küsis kohe isa : ,,Kas sul on kõik korras ? `` . Ma vastasin kohe , : ,,Jap .. miks sa küsid , ? `` . Isa ütles natuke pahuralt : ,,noo , tulime su emaga koju ja mis me näeme .. Kristofer ka siin ja on täiesti murestmurtud . Ja siis küsime et kas läksite tülli ja ta vastas et , jamh . `` . Ma ainult noogutasin ja läksin kohe telekat vaatama .. kuid poolelteel Ema karjus mulle : ,,Tahad midagi süüa kullake , ? `` . Ma karjusin vastu : ,,Eitaha , `` . Nii ma siis sättisin ennast ilusti teleka ette istuma ja mõtted kiskusid aina Krissi poole . Mõtlesin siis : huvitav , kas ma tegin valesti kui ei lubanud Krissil selgitada või ei... issand , maitea isegi enam . ma ju tahan teda VÄGA , ma tahan teda ülekõige . koguaeg olen tahtnud , miks ma seda talle küll öelda ei suuda .. ? . Mõeldes , kadus mul täielik huvi filmi vastu . Natukese ajapärast keerasin üldse muusika peale . Natuke sain kuulata kui äkki .. mu telo kuskil helises . Otsisin & otsisin . Ning hiljem leidsin selle kuskilt , patjade alt . Vaatan , et mingi tundmatu number . Võtan siis vastu ..

Mina : Ja ? ,

Tundmatu : jjou , kkuuule... sa mingi tutvuda ei taha ? ,

Mina : peaksin ? , kes oled üldse ?

Tundmatu : eh , ma olen Krissi sõber .. eitegelt , tule välja .

Mina : arvad ? , kus te olete siis , ?

Tundmatu : äm , sinu maja juures . Ahjaa , muide .. ma olen Karl . Tuled siis ? ,

Mina : olgu... võib kah .

Ja ma hetkepealt , panin riidesse ja läksin välja . Vaatasin ringi ja ei näinud kedagi .. hakkasin siis 5min pärast tagasi minema kui äkki , keegi haaras mult seljatagant ümbert kinni . Ja see KEEGI sosistas mulle kõrva : ,,ma valisin sinu . `` . Ma naersin ja vastasin : ,,wtf . kes sa oled praegu seal minutaga ? `` . See KEEGI tuli mu seljatagant välja ja ... see polnudki minu üllatuseks KRIS , vaid .. see ta sõber Karl . Ma olin segaduses ja küsisin : ,,aok siis , ise eiteagi mind ju .. ja juba mingi jamad siin . `` . Ja siis tüüp vastas : ,,oioii , einoo ... sa kohe usud ka . ma siin nsm `` . Ja tõi hiljem oma naise välja . Ja ma läksin ülikurvas meeleolus koju tagasi . ma tundsin et ma olen täiesti üksi . Varsti sain ka vanematelt õiendada et mul õppimatta . suht masendav . Ja msnni ega feissi ei viitsinud ma ka jalga tõsta sest ma teadsin et sealt tuleb ka mingit ilgelt jauramist kokku .

Ma lesisin siis voodis . Kõik tundus äkitselt nii mõtetu ja ma mõtlesin et maiusu nüüd enam mitte ühtegi poissi . Kuid siis .. ma nägin endaees , mingit HÄSTI ilusa poisi kujutist .. mõtlesin : omg , ma olen hulluks läinud vist . TÄITSAHAIGE KUI ILUS TA ON . . ... Hiljem , ta hakkas ka minuga vestlust alustama ...

Niijamh , meeldis või ei , kommenteeri ja kui VÄGA meeldis siis pane roheline ! ; 3 .

aitäh .

28 views
 
Comments
Kätu 17.04.2012

Lõpp oli päris huvitav ^^

Ülihea (Y) , Teataa kka ^^

-GirlKiss- -GirlKiss- 17.04.2012

hmm , jap. :D .

aitäämh , (: . teatan , ^,^ .

-badgirl02- 18.04.2012

heahea,teata(Y)

-GirlKiss- -GirlKiss- 18.04.2012

Aitääh ^^ teatan .

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes