Õpetasid armastama , nüüd õpeta unustama ! #3
26, Haapsalu, Estonia

Ja saime all kokku Tomiga . Teised olid ka veel ja vaatasid telekat. Sooviti meile TERE HOMMIKUT !! :) Järsku helised mu telefon ja helistajaks oli EMA .

Liis: ,, Jah.räägi. ´´

Ema : ,, Mis teed ? Kuidass läinud ?´´

Liis : ,, Kuule niisama sõpradega . Hästi on läinud :) Ja sul ?´´

Ema : ,, Normaalne . eile õhtul natukene pidutsesime aga muidu lahe. Aga seeet , sa tead , et pidin tagasi tulema nädala pärast aga kas sa oleksid nõus kui ma tulen 2nädala pärast ?´´

Liis : ,, Ema, ma ei saa sind keelata ja muidugi olen ma nõud. aga ma praegu lõpetan. Hiljem räägime . tsauka . Ole tugev . ´´ Ja lõpetasin kõne. Ei viitsinud kuulata mida ta vastab, sest ma tean,et ta jääbki jutustama . rahavast oli vähemaks jäänud. Tegelikult oli meid alles kolm, Mina,Mu õde ja Tom . Kõndisin kööki , sest Tom oli seal . Olin köögi ukse peal ja kuulsin kuidas Tom ja Triinu räägivad. Läksin nende juurde. nende jutt oli mingisugsue koha pealt millest ma tol hetkel midagi aru ei saanud.

Liis : ,, Kallis .. Tahad sa sõõa või midagi ? ´´

Tom : ,, Ei taha . Ma nagunii kohe koju .Ema helistas . ´´

Liis : ,, Okei . ´´

Jäin mõttesse ning liikusin suurde tuppa teleka ette . tegin teleka lahti ja sealt tuli mingisugune sari . Jäin seda vaatama . Kuulsin kuidas mu telefonile tuli sõnum . Võtsin laua pealt telefoni .

SÕNUM :

Tsau kullakene . Mis sa mässad ? Kodus ikka ? Pohmakas kah ? Liigud välja ka täna ?:) Sinu kallis Kristin .

Ma olin megalt imestunud kuna ma ei olnud Kristiniga mõned nädalad peale seda suhelnud kui ta Kevini minult ära võttis . Sellega, et ta väitis Kevinile , et ma olin kellegi teisega koos olnud ja tatti pannud .Kuigi tegelikult polnud midagi sellist . Ja ma ikka rämedalt solvusin ta peale ning läksin ta juurest ära . Ükspäev ma saatsin talle msnis kirja, et ma andestan talle jne aga sinna ta ei vastanud . Nooh nüüd ta kavatses vastata .

VASTASIN :

tsauki kallis . Kuule, niisama kodus passin ja tv. ise ? Kle, suhteliselt ei ole . Sul ? Mm .. Ma ei tea kas jaksan .- Õhtul pidid poisid siia tulema . Vaba plats ju kaks nädalat . :) Sinuga alati koos :)

Nojah . Vahepeal oli Tom ära läinud . Käskisin õel mu arvuti mu toast tuua kuna ise ei jaksanud . Tõi mulle alla ja vaatas mind mingi kahtlase näoga . Vaatsin talle kurjalt otsa ja läks minema . Läksin arvutisse netti . msn´i logisin kah sisse. Kohe hakkas muga kirjutama Kevin .

Kevin. Ma tahan Sind tagasi. : ,, tsau. Mis teed ?

Liis olen . Igatsen (L) : ,, tsaukaaa . Kuule , niisama kodus passin . ise ?

Kevin. Ma tahan Sind tagasi. : ,, Kuule suht niisama lebotan .:D ja igavlen . Kes su juures ?

Liis olen . Igatsen (L) : ,, olx. Kedagi pole peale õe . tahad külla tulla ?:D

Kevin. Ma tahan Sind tagasi. : ,, Mõtlesin , et äkki hüppan läbi või midagi taolist . Suh igav on olla :)

Liis olen . Igatsen (L) : ,, Tule kui tahad .:)

Kevin. Ma tahan Sind tagasi. : ,, oki varsti hakkan liikuma. tsau praegu . :)

Panin tema kõneluse kinni . Vaatasin oma e-maile . Üks e-mail oli Tomilt ja see oli saadetud pool tundi tagasi .

E-MAIL :

tsauki kallikene . Tead , mis ma ei saa su eest varjata seda , et mulle meeldib ka keegi teine peale sinu ning ma ei taha sulle haiget teha. Ühe päevaga ei saa sa midn armastama hakkata nagu hommikul väitsid . :) Niiet.. Ma loodan, et sa vastad mulle ja andestad . Ma olen vähemalt aus ja ütleen sulle seda ning lõpetan meie suhte. :) ANNA ANDEKS . Sinuga koos Tom.

Jäin ikka väga mõttesse ning arvasin ,et õige oleks talle vastata . Nii ma ka tegin .

VASTUS :

Tsaukaa .. Ma saan sinust aru aga kes kui küsida tohib ? Ja mul oli juba eile tunne , et täna juhtub midagi aga vahet ei ole. Ma annan sulle andeks kuna sa vähemalt ütlesid mulle seda . Kuigi oleksid võinud näost näkku aga vähemalt ikkagi . Jah mu väide oli tõesti vale, sest teglt armastan ma kedagi kes on mu südames. :9 Ole tubli ja suhtleb hiljem . Sinuga Liis .

Kusjuures polnud ma üldse nii pahane , sest tegelikult ma teadsin ,et ma armastan Kevinit ja eile kui ta mulle külge lõi , oleksin ma samaga vastand tahtnud aga ma ei saanud . Aga vahet ei ole. Ta tuleb varsti siia ja ma näen teda õnneks :) Varsti heliseski uksekell . Läksin avasin ukse .

Kevin : ,, tsaukii . ´´ Ja tegi kalli mulle .

Liis : ,, tsaukii jeah . ´´ vastasin talle samaga . Mulle meeldis ta kallistus. Liikusime edasi . :) istsuime diivanile . Ja vaatasime üksteist . See oli imelik , sest ma ei tea mis Kevin minu vastu tegelikult tunneb.

Kevin : ,, Kuule, tegelkult sa oled mu elu armastus ja jääd ka selleks. Elu sees ma ei suuda ilma sinuta olla . Ja tead kui raske tegelikult on mul kui ma tean ,et sa oled mu sõbraga koos ja veel parima sõbraga ´´

Liis : ,, Kallis . Ma ei ole enam Tomiga koos . Just e-maili saatsin talle , sest tema saatis ennem mulle ja lõpetas kõik aga mul ei olnud peale meeldimise mingeid tundeis ta vastu kuna ma armastan sind . Sina oled ja jääd . :) ´´

Kevin : ,, Äkki proovime uuesti ? ´´

Liis : ,, Ma ei tea . Alustame algusest. Nagu esmisel korral hakkame sebima jne . ´´

Ja Kevin oli sellega nõus nii me ka tegime . Olime üksteise kaisus . Triinu tuli alla ja nägi meid .

Triinu : ,, üüüüüüüüüüüüüü .. Nii arams . Ma lähen ka oma poisile vastu . ´´

Liis : ,, ooot oooot .. Kes su poiss ?? ´´

Triinu : ,, TOM´´

Liis : ,, Mida asja ? Sina talle nii väga meeldidki , etmu maha jättis aga ära põe ma pole su peale kuri , sest ma sain vähemalt Kevini tagasi ´´

Triinu panin jalatsid jalga ja astus välja .

Varsti tulid nad koos Tomiga aga ütlesin talle viisakalt : ,, tsauka .´´ Nii nad vastasid mulle ja Tom näitas minu ja Kevini peale südant. Mina vastasin samaga . Natukese aja pärast helises Kevini telefon. Vaatasin kes helistab . Helistajaks oli Minu Musi (K) . Tõusin kohe ning ütlesin Kevinile ...

Jätkan kunagu , ehk :)

meeldis ? roheline

Ei meeldinud ? punane ja põjendus.

teatan ?:) andke märku . :)

Anxuu :)


33 views
 
Comments
-k2tujou 09.02.2012

teata :)

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes