Uusaastatervitus.
42, Tartu, Estonia

Kallis Eesti rahvas!
Presidendi jõulu- ja uusaastatervitust oleme harjunud igal aastal kuulama, kuid enamus sellest ei jõua meile kohale.
Esmalt sellepärast, et selleks ajaks oleme me juba liiga täis, kõik helitaust kajab ja kumiseb ning ainus, mida mõistus haarata veel suudab, on kõrvaltoas lätsuv Meie Mees.
Või Basshunter. Sest me oleme ju haard stail kunnid ja tehno jumalad. Või Fifti Sent, sest me oleme geto jumalad ja üüber kängstad. Jou.
Millest koorubki välja teine põhjus. President ei ole meie. President on rahvast kõrgemal ja räägib meist lihtsalt mööda. Seetõttu on vaja kõnet pidama kedagi rahvameelsemat. Mitte kommut ega keskerakondlast, vaid ühte meie seast. Ühte ülejoonud ossi, kellel oksad püsti ja meri põlvini.


Õlletootjad kulutavad aastas miljoneid reklaami peale. Kaudselt tuleb see meil kinni maksta.
Kui me aga rohkem jooks, ei peaks nii palju reklaami tegema, ning selle võrra saaks õlle hinda langetada. Mis tähendaks, et me saaksime VEEL ROHKEM JUUA !

Purjus peaga autojuhtimises pole eriti midagi taunitavat. Nagu mingid tsordid kunagi ütlesid - in vino veritas, ehk siis Hennessy teeb targaks. Just teise promilli arenedes selgitatakse välja tõelised autojuhid, kes saavad hakkama igas olukorras ja konditsioonis ning kes on ainult mökud, kes oma sierraga niikuinii kunagi NORMAALSELT ketsi ei anna.
Kunn on see, kes 160' ga kurvi võtab ja pidurid on kiiruse surm. Just joogisena tuleb välja selgitada, kes on väärt kohta maanteekraavis või ümber puu ja kes jõuab järgmisse klubisse ning omab õigust järglaste saamiseks.


Eesti hümni asemel võiks olla lihtsalt "BRRÖÖÄÄHHHH!!!!" Nahhui keegi jõuab mingit kolme salmi meeles pidada. Aga üks sõna, üks silp on lihtne. Meie rahvameelsus tõuseks kohe märgatavalt, tõeline isamaalisus, patriotism võtaks maad meie seas. Ja loomulikult tulebki armastada seda kodumaad, mis meile sellise vabaduse on andnud.

Majanduskriis ? Mida te kurat jaurate- laenupakkujaid on igal pool. Kui pakutakse, järelikult on raha küllaga. Võtame, raisk, ühe SMS- laenu ja tambime need eelarveaugud ja riisid ja raisad kinni. Elu on ilus, raisk, ja bemmil on uued kummid. Jooki jätkub ja naisi saab.

6 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes